Har Du Oppgraderinger I Tankene? Les Våre Tips Om Oppussing!

Å forbedre kvaliteten på hjemmet ditt er noe alle drømmer om å gjøre. Noen prosjekter er små og mer som «gjør det selv» slag, mens andre er store og kan kreve hjelp fra en entreprenør. Uansett hvilken type prosjekt du velger, kan imidlertid tiden og pengene du bruker være vel verdt innsatsen. Trikset er å velge de riktige prosjektene og gjøre dem bra. Her er noen tips som kan hjelpe når du tar avgjørelser om oppussing i hjemmet.

Erstatt gamle og utdaterte skyveglass patio dører med franske dører. Utseendet er dristig og moderne, noe som nye kjøpere vil virkelig sette pris på. Det er den typen liten berøring som er rask, enkel og billig, men vil gi deg mest bang for din harde tjene buck.

Ikke kast bort penger på oppussing som bare ikke passer inn. Glemme ting som isolasjon i Nord, eller solskjerming i Sør, vil alvorlig redusere verdien av eventuelle renoveringer du gjør. Hold deg til ting som er populære, og ikke veer fra nabolaget normen.

Vanligvis, når du maler et rom, bør du bruke en primer til veggene, for å muliggjøre bedre overholdelse av malingen. Men nå er det et alternativ som du kanskje vil prøve. Mange jernvareforretninger selger nå produkter som har en kombinasjon av primer og maling. Dette eliminerer primer trinn og hastigheter opp prosessen med maleriet.

Når det gjelder oppussing, er det viktig å vite hvilke typer forbedringer vil legge til verdien av ditt hjem og som ikke vil. Dette vil være viktig når det kommer tid til å selge huset ditt. Slike generelle vedlikehold som tetting oppkjørselen og erstatte taket vil ikke legge til verdien, men et ekstra bad eller en patio kan.

Kjøpe brukte stoler med dårlig møbeltrekk på setet delen er ikke alt dårlig. Mange ganger kan du enkelt fjerne setet, ta ut stiftene som holder det strukket stoffet over puten og slår det ut. Du kan blande match ethvert stoff du velger, og stifte den tilbake til bunnen med en kraftig stiftemaskin.

Når du planlegger for landskapsoppgraderinger, bør du vurdere innfødte planter i hagen din plan. De er generelt mer hardføre og krever mindre vann enn ikke-innfødte. Dine plantevalg vil variere avhengig av ditt område, men din fylkeslandbruksutvidelse vil kunne hjelpe deg med planlegging. Sjekk også om et lokalt universitet har et program for å hjelpe huseiere med innfødt landskapsarbeid.

Erstatte taket på et hjem er en av de største utgiftene en huseier vil møte. Sørg for å få den beste prisen ved å samle estimater fra minst tre taktekking selskaper. Pass på å sjekke referanser på hvert selskap. Det er mange valg tilgjengelig for taktekking, fra metall til lette fliser, selv om det fortsatt er de tradisjonelle valgene som kompositt helvetesild og treshake. Taktekking selskapet bør være i stand til å hjelpe deg å plukke riktig tak for ditt hjem.

Tipsene og triksene til proffene kan hjelpe deg med å lage din egen sjekkliste for forbedring av hjemmet. Enten du bestemmer deg for mindre prosjekter å fullføre på egen hånd, eller om du bestemmer deg for å ta inn en entreprenør, vil du være hjemme vil sikkert ha nytte av å ta på seg noen hjem forbedringsprosjekter.

Oppussingsplaner Og Ordninger